31.3.13

Weekend

I fredas var vi ute på snowboardäventyr, jag, sambon och syrran. Riktigt rolig och 'chill' dag i backen. Och som avslutning for vi via 'Pehmistanten' på hemvägen :)

Igår hade vi en ledig dag från både skogsarbete och snowboardåkning. Hade träffis i Kvevlax med syrran och Alex och därifrån for vi vidare till villan. Åt mammas mat och satt ute på isen och njöt av solen. Var nog en välbehövlig vilodag. Var så fruktansvärt trött efter en intensiv vecka att jag stupade i säng strax efter kl.21 (hade ju förstås som alla andra mornar denna vecka vaknat kring 06) :P 
Dagens höjdpunkt var kanske att jag fick köra Alex's bil från villan. Wohoo :D Happiest kid on the Planet :)

Lite Påskrök.. ? :P

Idag har vi spenderat över 8 timmar på tomten. Har haft mycket besök idag. Först kom Ove, Diana och lilla Emil ut och hälsade på. Riktigt trevligt :) En stund senare kom vår närmaste granne på en snabbvisit, hade aldrig sett gubben förr, kan ju vara bra att veta hur ens blivande grannar ser ut så man fattar att hälsa om man möter dem :P Sedan kom min föredetta granne (om vi går ca. 20 år tillbaka i tiden) för att kolla in vårt ställe, han erkände själv att han bara var nyfiken ;P vilken pratkvarn annars, man fick knappt en syl i vädret, men kul att få besök :) bara en stund efter att han avlägsnat sig dök syster och Alex upp för att prata strunt en stund :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar